RENEGATE - Elite Group [R]

#1 2009-09-20 12:12:11

Companero

Administrator

Zakłady bukmacherskie.

ehh też grywałem, zaczynałem w toto-mixa, potem wszelkiego rodzaju internetowe buki, zakładałem konto wszędzie tam gdzie bonusa powitalnego dawali, niestety nigdy się na tym nie dorobiłem ale też nie poniosłem poważniejszych strat, trochę wygrałem trochę przegrałem, wyszedłem raczej na delikatny minus biorąc pod uwagę całość i potem przestałem grać bo mi szło coraz gorzej a ja zawsze się chciałem ''odegrać''
potem była przygoda z pokerem - texas hold'em - zajebista gierka, wciąż ją bardzo lubie
grałem początkowo za darmo i mi bardzo dobrze szło więc pomyślałem że czas zarobić trochę na tym, ale na pieniądze poziom już był trochę wyższy a może po prostu karta mi nie dopisywała, przegrałem w sumie z 20 euro czyli stosunkowo nie dużo ale już nie gram na pieniądze
cieszę się że nie grywam też na maszynkach podczas gdy większość znajomych gra z tego co widzę to kumple czasem wyciągną po kilka stówek ale w tym samy miesiącu 2 razy tyle wrzucą więc jakoś mnie do tego nie ciągnie... no właściwie to raz na parę miesięcy wrzucę 5 i wyciągne 10 albo 20 i wypłacam żeby na piwo było
ogólnie hazardowi mówie stanowcze NIE

#2 2009-09-21 15:44:47

Companero

Administrator

Re: Zakłady bukmacherskie.

a ty malik jak na tym wychodzisz? idzie wyżyć?

mój największy sukces to wygrana 95zł za 1zł postawione czyli współczynnik 95:1, heh trochę żałowałem wtedy że nie postawiłem 2zł

#3 2009-09-27 10:34:15

Companero

Administrator

Re: Zakłady bukmacherskie.

o kurde nieźle, co obstawiałeś

Stopka forum

RSS