Administrator
akcja na wtorek rano zaplanowana, jutro wam wszystko wyjaśnię bo teraz już idę spać
Administrator
Ezgaroth mi napisał:
z tego co wiem, jego atak idzie do mnie trochę ponad 2h (sle same koniki), więc do defa tylko jednostki przeciwko konnicy by wchodziły... z tego co się orientuję XXXXxxx lubi atakować po 7mej z rana... Można byłoby zrobić tak... ja zostawiam swoje wojsko w nocy, tak by sobie mógł przeskanować i by widział, że stoi... Wsparcie musiałoby punktualnie się stawić przed 7mą (małe granice 6:45 - 6:59). Myślę, że to miałoby szansę powodzenia, z tym, że musiałoby to być tak precyzyjne jak piszę...
bardzo dobry plan, Ezgaroth sam wszystko zaplanował
nie może to być poniedziałek rano bo Ezgarotha nie będzie przy kompie wtedy (delegacje ma) i nie możemy tak ryzykować, we wtorek rano już będzie i wtedy będzie wszystko pod lepszą kontrolą
straty będą bardzo duże w naszych wojskach ale musimy się z tym liczyć (wszyscy)... bawiłem się trochę symulatorem i wyszło mi że przy ataku XXX 15 grupami kabalieros musimy mieć siłę obronną porównywalną z (minimum) 2500 farmerów, ezgaroth sam będzie miał ich prawie 1000, ja dokładam 500-600 ponczo i 500 kabaliero (może nawet 700 gitarek, które co prawda są słabe w obronie przeciw konikom ale doświadczenie zarobią )
konieczna będzie pobudka w nocy u niektórych bo wsparcie musi dojść precyzyjnie między 6:50 a 6:59 rano we wtorek więc niech każdy wypowie się na 100% czy sie przyłącza bo nie możemy mieć wtopy
XXXXxxx skanuje zawsze na 40 minut przed atakiem albo w nocy więc wsparcie nie moze tam stać wcześniej bo nie wypali akcja, w nocy bedzie tam tylko wojsko ezgarotha na zachętę (około 500 farmerów), żeby XXX pojechał na atak
zróbmy podsumowanie, kto bierze udział w akcji i z jakim wojem, ja jeszcze nikomu nie pisałem ale wiem że wy już tak więc wypiszmy tu wszystkich co się godzą na te warunki i jakie wojo podeślą
Administrator
Malik napisał:
Moim zdaniem gracze którzy mogliby uczestniczyc w tym to:
1. Companero
2. Markus
3. Mazi
4. Moose
5. Jasiek - trzeba poinformować
6. Zacharsky - trzeba poinformować
7. Buli - pogadam z nim o tym
8. Pantera - pogadam z nim o tym
9. Czarek - pogadam z nim o tym
10. Manitu - pogadam z nim o tym
11. Kstrl - gada z nim Moose
12. Aplex - gada z nim Moose
13. Epic - gada z nim Moose
14 Machniol - gada z nim Moose
a co z nimi, gada ktoś? jakieś potwierdzenia?
Administrator
ok malik jak już będziesz wiedział wszystko to zrób tu listę pewnych na 100% osób, którzy potwierdzili ze będą punktualnie, czy mam ja z kimś gadać? nie wiem kto jesczze nie jest w temacie
Administrator
napisałem do jasiika, zacharskyego, jezoosa, markusa, buliego i qwera
czekam na potwierdzenie
Administrator
jasiiek wyśle wszystko co ma deffa i co zdoła narobić jeszcze do wtorku, zacharsky też, jezoos wesprze nas swoimi konkwistadorami
buli, markus i qwer nie odpisali
o markusa jestem spokojny, ale buli i qwer przeczytali wiadomości i nie wysilili się żeby cokolwiek odpisać, nie wiem co o tym myśleć
Administrator
więc mamy tak:
1. czarek - potwierdził
2. pantera - potwierdził(-a)
3. manitu - potwierdził
4. jasiiek - potwierdził
5. zacharsky - potwierdził
6. jezoos - potwierdził
7. markus - potwierdził
8. machniol - potwierdził
9. mazi - wiadomo
10. malik - też wiadomo
11. companero - ciężko wyczuć
12. moose - wiadomo
13. aplex - potwierdził
14. epic - jeszcze nie odpowiedział
15. qwer - nie odpowiedział chociaż wiadomość odczytał
16. buli - nie odpowiedział chociaż wiadomość odczytał
17. ezgaroth - oczywiście będzie ze swoim wojem u siebie
Ostatnio edytowany przez Companero (2009-10-18 22:48:04)
Administrator
Markus napisał:
Jeszcze takie pytanko,bo wszyscy wysyłamy na bunkier.A kto dobije gościa?
nie dobijemy go, będziemy liczyć że na atak puści tak jak puszczał wcześniej, widziałeś ilu on tam ma mocnych sojuszników w pobliżu? żeby go dobić tez byś musiał na atak puścić... i nigdy nie masz pewności że tam bunkra nie spotkasz
no chyba że ktoś ma bardzo blisko do niego i może go dobić zanim mu wsparcie przyślą
Administrator
ezgaroth napisał w sojuszowej że go nie będzie od dzisiaj do jutra
oczywiście to ściema, puścił taką wiadomość bo jeśli mamy kreta to dowiedzą się o tym również weterani
a chodzi o to żeby złapać XXX w pułapkę
ezgaroth będzie przy kompie i będzie wszystkiego pilnował
Administrator
napisałem do wszystkich z listy oprócz qwera i buliego bo oni wczoraj nie odpowiedzieli więc się nie narzucam
swoją drogą mogli napisać że nie mogą czy cokolwiek, a tu cisza
Administrator
może byc mocno zaprzyjaźniony z nimi...
kurde żałuję że mu w ogóle napisałem o tej akcji, ale może być wtopa fuck
Administrator
oby, bo to może być dobry gracz a szkoda żeby był szpiegiem
Administrator
ezgaroth mi pisał że ataki ustały, nawet skana dzisiaj nie było, chyba lipa, powinniśmy teraz z bunkrem u malika stać bo cos mi się wydaje że XXXxxx ma taką metodę że 2 dni jeździ jedna osobę maksymalnie (tak też było i u mnie) żeby bunkra nie zdążyli postawić sojusznicy (niestety ale zazwyczaj dogadanie się i podesłanie woja trwa więcej niż 2 dni), no nic woja się już nie da zawrócić, jutro się dowiemy wszystkiego
Administrator
Nadawca: Ezgaroth
Wysłane wiadomości: 20.10.09 07:26
osoby biorące udział [gracz - wioska]:
aplex - Nowe Miasto
aplex - Poznan
aplex - Stare Miasto
Companero - 01 Santiago Bernabeu
Companero - 02 Camp Nou
Companero - 03 Stamford Bridge
epic_rulezzz - My Hood #1
jasiiek - Skierniewice - Rawka
jasiiek - Skierniewice
jasiiek – Widok
jezoos - Nuada K
kstrl - Osada 1 kstrl
lolobercik - STRACONKA CITY
machniol - Tarnowskie Góry
Malikosos - Maliko 2
Malikosos - Sylwinio
Manitu - Acapulco
Markus - 01.Mexico
Markus - 02.Colombia
mazi - Garbatka
mazi - Legiony Sulejówka
Moose - #01 Phyllobates terribilis
Moose - #02 Chironex fleckeri
Moose - #03 Oxyuranus microlepidotus
Pantera – Będzin
Zacharsky - 01. Hungrow
Zacharsky - 02. Oxion
Zacharsky - 03. Lenape
razem 14, a miało być 16, tak? Kto nie przysłał?
Administrator
buli i czarek z tej listy,
a kto to jest lolobercik?