Administrator
hehe widzę że panują dobre nastroje w ekipie, no i fajnie
a tak poważnie to można by ich zaatakować masowo każdy kogoś w pobliżu, ciekawe co by zrobili, bo na razie to rozumiem że tylko se tak gadają, a jak bysmy ich wyprzedzili o krok to by się chyba zdziwili
fajnie by było zobaczyć jak są rozmieszczeni na mapie, Zacharsky jak to czytasz to ustaw ich w dyplomacji jako naszego wroga to popatrzymy gdzie są na mapie czerwone kropki
Gość
to po co mamy sie bronić ? trzeba ich walić i po głupich ich wymysłach
Gość
niema nic lepszego niż broniąc się atakiem
taki przykład jak ktoś leci na was to co robicie ? bronicie ?
nie nie bronicie wydajecie surkę jak macie kryjówkę to krujówka troche mieści a najlepszy bajer jaki jest to rynek
mieści do 50 000 surki jak przydatniej
a atak przepuszczasie i patrzycie czym przyszedł a następnie puszczacie za nim i tak gość ma prze rypane a jak dojdziecie do wprawy to gościa w 5 sekund załatwicie bo nie zdąrzy woja przesłać
tym bardziej ta taktyka jest skuteczna im atakujacy ma tylko off:) bo offa łatwo ubić tylko trzeba go trafić tak jak zacharski trafił mnie w nocy ale bład popełnił wpadł do mnie na bonusie nocnym i gdybym miał deffa wiecej to miał by gorzej a tak to straciliśmy po połowie choć ja powinienem stracić conajmniej 3/4
Administrator
hehe ale głąby... tzn nie to że ich nie doceniam ale widać że im trochę kuleje komunikacja i zgranie
ja w pobliżu nie mam chyba nikogo ale łatwiej mi by było jak byśmy mieli ich jako wrogów ustawionych to bym widział po mapie a tak to nie chce mi się szukać... w najblizszej okolicy na pewno nikogo od nich nie mam, bo okolice już zdążyłem dosyc dokładnie poznać