RENEGATE - Elite Group [R]

#1 2009-10-19 09:00:43

keir

Gość

Podanie

Witam! W grze nazywam się keir, w świecie realnym Piotrek, wiosenek już jakieś 26 minęło od mojego pojawienia się na tym świecie. Na s5 gram prawie od początku serwera ale z powodu częstych wizyt gracza  MTSkilla nie bardzo idzie mi rozbudowa. Co prawda na chwilę obecną chyba udało mi się zaprzestać jego wizytą ale nie wiem na jak długo. Od wczoraj ruszyło u mnie wszystko z kopyta , więc za góra 2 tygodnie z panem MTSkilla się zacznę inaczej bawić. Gram również na s4, tam osiągi moje to przeszło 20 wiosek.
Na dziś dzień moja gra jest defensywna ale nie czuję się w tym stylu jakoś komfortowo wolę ofensywną rozgrywkę.
W sojuszu waszym chciałbym być z  kilku powodów:
1. Po pierwsze z tego co na s5 w trawie piszczy wiem, że z ZSO nie żyjecie w zgodzie więc mógłbym chyba liczyć na pomoc z kolegą MTSkill.
2. Wyglądacie na zgraną ekipę, od które może jeszcze się czegoś nowego o WG nauczę
3.Zawsze lepiej grać z kimś niż samemu.

Teraz dowcip:

Kumpel mówi do kumpla:
- Potrzebuje kasy.
- Na co?
- Teściowa nie żyje.
- Ahh to potrzebujesz na pogrzeb?
- Nie, na adwokata.

Reasumując, Wy możecie pomóc Mnie, w przyszłości ja Mogę pomóc Wam.
Decyzja należy do was
Pozdrawiam keir

#2 2009-10-19 17:29:47

keir

Gość

Re: Podanie

Mam pytanko, ktoś tu zagląda oprócz osób składających podanie??

#3 2009-10-19 17:30:25

slawekcavan

Gość

pisząc przeszło 20 wiosek to twoim zdaniem dobry wynik ??? czy raczej kiepski ???

bo jak dla mnie to dośc mizerny wynik jak na s4

ja gram na s1 i mam 58 wioch i 4 wozy wiec bym cię zjadł na śniadanko

na żeby się czegoś nauczyć to już za późno trzeba sporo czasu poświęcać żeby coś się nauczyć

#4 2009-10-19 18:05:01

keir

Gość

slawekcavan napisał:

pisząc przeszło 20 wiosek to twoim zdaniem dobry wynik ??? czy raczej kiepski ???

bo jak dla mnie to dośc mizerny wynik jak na s4

ja gram na s1 i mam 58 wioch i 4 wozy wiec bym cię zjadł na śniadanko

na żeby się czegoś nauczyć to już za późno trzeba sporo czasu poświęcać żeby coś się nauczyć

No, panie kolego po pierwsze na naukę nigdy nie jest za późno ale tego w dalszym swym życiu się jeszcze dowiesz.
Po drugie jak byś pograł na s4 choć trochę to byś zmienił zdanie co do tego czy 20parę wiosek jest złym wynikiem - tam się nie gra w simsy

Ok, zgłoszę się za 2-3 tygodnie

#5 2009-10-19 18:08:09

keir

Gość

I powiedz mi jak taki super jesteś to czemu na s5 na razie ledwie 2 wioski uciułałeś ?? To może się czegoś nauczę od Ciebie

#6 2009-10-19 18:08:57

keir

Gość

to było pytanie do slawekcavan. Czemu nie ma opcji "EDYTUJ"??

#7 2009-10-20 09:52:13

keir

Gość

Wild Berta na s4. Powiem tak, że w pewnym momencie sobie odpuściłem ale teraz nabrałem energii i postanowiłem na spokojnie podejść i się wybić do przodu

#8 2009-10-21 07:43:16

keir

Gość

Czy kolega slawekcavan, będzie tak dobry i mi odpowie czy po prostu jak to mówi stare powiedzenie "prawda w oczy kole"??

#9 2009-10-21 18:01:07

slawekcavan

Gość

nic nie kole:] brak czasu tylko. a że mam 2 wioski to taka taktyka gry po prostu w tej grze ci co są 1 w rankingu za 2 tygodnie mogą nie istnieć wystarczy zgrana ekipa i każdego bez wyjądków można pojechać.

po za tym nie mam konta premium bo w tej grze jest nie potrzebne to nie plemiona i travka 

to kto bedzie naprawdę top okaże się za rok

#10 2009-10-21 18:28:55

keir

Gość

slawekcavan napisał:

nic nie kole:] brak czasu tylko. a że mam 2 wioski to taka taktyka gry po prostu w tej grze ci co są 1 w rankingu za 2 tygodnie mogą nie istnieć wystarczy zgrana ekipa i każdego bez wyjądków można pojechać.

po za tym nie mam konta premium bo w tej grze jest nie potrzebne to nie plemiona i travka 

to kto bedzie naprawdę top okaże się za rok

Hmm, to dziwne bo mnie wyśmiałeś za 20 parę wiosek na s4. Zgodzę się, że pop nie gra, ale co do konta premium to już się nie zgodzę i coś mi się zdaję, że w tej grze to masz mniejsze doświadczenie ode mnie ;D
A co tych twoich 2 wiosek to może Ciebie ktoś jednak też jedzie i nie masz jak surowców uzbierać tylko wstyd Ci się przyznać, bo takim przecież ekstra graczem jesteś ?

#11 2009-10-21 18:37:40

keir

Gość

No i znowu przydała by się opcja edit slavek powiedz mi jak taki extra gracz jesteś to czemu z poprzedniego sojuszu odszedłeś bądź zostałeś wylany ?

#12 2009-10-21 20:52:31

slawekcavan

Gość

długa historia jak się ten świat zaczynał to po 2 tygodniach gry miałem 3 tygodnie przerwy bo urlopik odpoczynek itd

i w ten sposub nie byłem zarejestrowany na ich forum i wystarczył 1 dzień braku aktywności na forum i papa

tu niestety gram bo gram czas mi nie pozwala na pilnowanie tego konta na s1 mam sporo roboty przegladając wszystkie wioski

a co do premium to w żadnej grze ie kupuje bojak dla mnie strata kasy za mało daje a za dużo kasy chcą

kiedyś zamin nie zmienili stawek to się jescze w miarę opłacało

Stopka forum

RSS