Administrator
sory chłopaki ale miałem bardzo ograniczony dostęp do kompa przez ostatnie 4 dni więc się nie wypowiadałem na forum ani nie brałem udziału w żadnych akcjach, teraz już jestem
jakie sojusze by wchodziły w gre?
na ALG się jeszcze zgodzę chociaż strace pewne cele w okolicy ale to przeboleje, TK też może być, szczególnie że ostatnio się szkolili więc coś tam mogą poszkodzić weteranom ale kto jeszcze?
PS
mogę utworzyć na forum nowy specjalny dział, będą się mogli zarejestrować u nas przedstawiciele innych sojuszy (powiedzmy max. po 3 osoby), będą mieli dostęp tylko do tego działu i do niczego więcej (do czata też nie) i będzie nam łatwiej w ten sposób organizować wspólne akcje, co wy na to?
Administrator
no i jak z tymi naszymi sojuszami?
mamy już z kimś podpisany? ja to nic nie wiem
nowy dział na forum jest już stworzony więc formalnie wszystko jest gotowe, procedura wygląda następująco:
jeśli mamy z kimś sojusz podpisany to oni wybierają 3-4 osoby które będą z nami obradować, rejestrują się na forum swoim nickiem z gry po czym piszą mi pw w grze że się zarejestrowali (żebym wiedział ze oni to oni ) i ja daje im dostęp do odpowiedniego działu
aha... u nas dostęp do tego działu mają wszyscy na razie, myślicie że to dobrze czy lepiej by było ograniczyć ten dostęp tylko do rady sojuszu?
Ostatnio edytowany przez Companero (2009-10-31 10:24:12)
Administrator
dobra zmieniam ustawienia żeby tylko rada miała dostep do tego działu
Administrator
powiedzcie mi z kim mamy sojusz/pakt zawarty bo nie wiem