RENEGATE - Elite Group [R]

#1 2009-11-05 20:15:48

Companero

Administrator

sojusz z ALG

mazi napisał:

Jak w temacie gość mnie o to męczy więc najlepiej zrobić szybkie głosowanie bez zbędnego gadania.
Jest też opcja że najlepsi gracze przechodzą do nas a z reszty tworzymy cichą akademię,choć mu powiedziałem
że na razie nie.
Jak dla mnie lepsza opcja niż z tymi z TK bo np mam ich siedmiu koło siebie i każdy jest jechany przez tego samego gracza i wszyscy piszą by im pomóc a jakoś nie wpadli na to żeby się wspólnie zorganizować.Ba nawet nigdy ze sobą nie pisali  ręce opadają.

#2 2009-11-05 20:18:46

Companero

Administrator

Re: sojusz z ALG

jeśli chodzi o sojusz to nie, i podobny powód jak w przypadku LC, nie widzę profitów, słabi są i nezorganizowani a tylko stracimy farmy, można kilku od nich wyciągnąć, albo ogólnie utrzymywać jakiś kontakt zeby w razie czego deffa albo surki podesłali jak by nam wojna wybuchła, jeśli bedzie tak jak jest to nie potrzebujemy ich chyba specjalnie

#3 2009-11-06 13:23:56

Companero

Administrator

Re: sojusz z ALG

ja bym nie zapraszał na manewry sojuszy z którymi nie wiążemy długoterminowej współpracy
bo tak to nabijemy ALG op 4 gwiazdki a potem się okaże że ciężko nam będzie te farmy wyczyścić

porządne manewry możemy zrobić sami, tylko odpowiednio wysokie wpisowe zapewnić

Stopka forum

RSS